Indmeldelse i foreningen:

Gæster til foredrag : 25 kr

Kontingentet indbetales til:

Danske Bank reg.nr. 9570 konto nr. 0012169701

Husk: Ved indbetaling at oplyse enten navn eller medlemsnummer.

Kontingentet indbetales for det kommende år efter nytår og inden generalforsamlingen i februar. Der udsendes ikke indbetalingskort eller mail om kontingentindbetaling.

Pensionistcentret ved Borgerhuset er vores nye domicil.

Greveager 9, 2670 Greve

Vi skal dele lokalet med andre, men vi disponerer over lokalet hver tirsdag aften.

Vi får et stort skab, som kan aflåses. Der er køkken med opvaskemaskine, som skal tømmes, når man kommer og startes med det vi har brugt, når vi forlader lokalet.

pensionistcenter

Der er gode busforbindelser. Både bus 225 og 600S kører mellem Hundige og Greve Station, og har stoppested ved Jerismosevej. Benyt den lille sti til Borgerhuset.

Kommer du i bil ad Lillevangsvej drejer du af ved Håndværkerbyen, herefter første vej til venstre og du ender ved parkeringspladsen til Borgerhuset.