Foreningens historie

Foreningen blev startet i 1994 af slægtsforskere, der i fællesskab havde gennemgået et slægtsforsker kursus.

Fra starten har foreningen haft til huse i Gersagerparken i Hundige. Den 29. september 2008 skiftede foreningen navn fra “Sydkystens Slægtshistoriske Forening” til “Sydkystens Slægtsforskerforening i Gersagerparken”.

Den 10. oktober 2016 måtte vi atter ændre foreningens navn, da vi ikke længere kunne bruge lokalerne i Gersagerparken. Nu hedder vi  Sydkystens Slægtsforskerforening i Greve og har til huse i Pensionistcentret ved Greve Borgerhus

Foreningens medlemmer er aktive slægtsforskere på alle niveauer. Medlemskab betyder nødvendigvis ikke. at man får undervisning i forenigen, men der anbefales et slægtsforsker kursus.

Foreningen er tilsluttet Sammenslutningen af Slægtshistoriske foreninger (SSF.dk)